Ik ben Jessica de Jong, de trotse eigenaar van TaartJess. Mijn roots liggen in het mooie dorp Riel, maar sinds september 2020 vind je mij samen met mijn vriend Johan in Alphen (Noord-Brabant). Naast mijn passie voor bakken koester ik nog een andere grote liefde: mijn paard Bolero. Samen met mijn trouwe metgezel, hond Pip, geniet ik van kostbare momenten met hen.
In 2013 begon ik mijn reis in de wereld van banketbakken door de opleiding Leidinggevende Banketbakker te volgen aan het Summa College in Eindhoven. Trots kan ik zeggen dat ik deze opleiding met succes heb afgerond in 2016. Met zeven jaar waardevolle ervaring in de bakkerij besloot ik in april 2023 mijn eigen thuisbakkerij, TaartJess, te starten. Wat begon als een combinatie met mijn fulltime baan in de bakkerij, groeide al snel uit tot een volledige toewijding aan mijn passie. Sinds augustus 2023 werk ik alleen nog maar voor mezelf, met liefde en toewijding vanuit onze ruime, verbouwde keuken.